Your fun, jouw plezier

Heb jij ook een bucketlist welke alleen maar langer wordt? Nou wij kunnen je daarmee helpen. Tenminste als je droomt van zwerven in een hippiebusje, off the grid gaan in een heuse Landrover Defender of misschien ben jij de prins op het witte paard, maar ben je op zoek naar je paard euh trouwauto. Nou snuffel maar even op deze pagina, dan kom je zeker iets moois tegen. Wij maken het jullie graag naar jullie zin!

Willem


Oranje boven, euh onder!

Willem is al lid van onze familie sinds 2005. Door de jaren heen heeft hij ons heel Europa laten zien. Nog steeds maakt ie ons blij als we met hem op pad gaan, wat we dan ook regelmatig doen.

Willem komt met al het broodnodige om je roadtrip onvergetelijk te maken. Meer details over Willem vind je hier .

Wickie

Ik ben niet oranje, ik ben groen!

Onze Duitse Wickie was helemaal n paarse hippie geworden maar enkele creatievelingen hebben hem voorzien van een prachtige oranje look en van binnen betoverend mooi origineel groen gelaten. Wakker worden in Wickie is dan ook ontwaken in een groene oase. Je snapt het, ook met Wickie zijn we regelmatig te vinden. Meer details over Wickie vind je hier .

Woezel


Woest, maar waarom?

Woezel is in Duitsland gemaakt en naar Amerika gebracht. Tien jaar geleden is Woezel naar Nederland gekomen en sindsdien vertroeteld. Toch is ie boos, tenminste als je hem start dan brult zijn sterke motor naar je. Misschien mist ie Pip? Weet jij hem te kalmeren - ons lukt het nog niet en ja, we proberen dat regelmatig. Meer details over Woezel vind je hier .

Waldo

Where is Waldo (waar is Wallie)?

Waldo is een Landrover Defender. Moeten we nog meer vertellen? Hij is dus 4x4 en klaar voor alle avonturen, expedities en off the grid experiences. We hebben 3 wintermaanden in Waldo door Oost Europa gereisd, dus hij is van alle benodigdheden voorzien om comfortabel te zijn onder alle omstandigheden. Van heel koud tot heel warm. Ook uitgerust met hefdak, dus geen gedoe met daktenten. Meer details over Waldo vind je hier .

Wanda


Wulps, sensueel en bescheiden!

De aller-aller-allermooiste cabriolet ooit gemaakt. Het model is ooit getekend door Ferdinand Porsche en de firma APAL heeft er een betaalbare replica van gemaakt: de APAL 356 Speedster. Met deze auto blijf je zeker niet ongezien - je waant je een rock ster! Door de zwarte lak, blijft Wanda overigens op de achtergrond en staat het bruidspaar in het middelpunt. Wijzelf gaan lekker met haar toeren. Heerlijk door het brabantse landschap zoeven met je haren wapperend in de wind (helaas Mart). Meer details over Wanda vind je hier .